Mijn lappendeken. (introductie)

introfoto

Lappendeken:
1)Bedelaarsdeken 2) Bont onsamenhangend geheel 3) Bont geheel 4) Beddengoed 5) Dek van verschillende lapjes 6) Deken van verschillende lapjes 7) Huisraad 8) Lappensprei 9) Meubel of huishoudelijke artikel 10) Noordelijk slaapmiddel (crypt.)

Een bont onsamenhangend geheel, ik denk dat de inhoud van mijn brein daarmee wel goed omschreven is. Mijn naam is Angelique Rebel en de lapjes in mijn hoofd worden o.a. beïnvloed door de volgende kenmerken: Creatief, ADD, PDD-NOS, onderzoekend, depressie, eigenwijs, betrokken, gevoelig, open. Er wordt dagelijks aan de deken gewerkt, soms iets te veel naar mijn zin, maar het wordt mooi en steeds groter door alles wat ik ervaar. Soms is het een stoffige bende en moet ik het buiten hangen om de boel eens goed door te laten waaien en met frisse moed verder te gaan.

Heb je hierdoor een idee wie ik ben? Er zijn zoveel kanten aan een mens dat er iedere keer wel weer iets bij komt en je iemand denk ik nooit helemaal kent, maar dat houdt het interessant. Ik heb besloten te gaan schrijven omdat ik binnenkort met een traject hoop te starten waarin ik de kennis die ik heb op zo’n manier in kan leren zetten dat ik er andere mensen mee kan helpen. Ik wil graag gaan werken als ervaringsdeskundige. Het schrijven van je verhaal is hier onderdeel van en het leek me goed daar dan maar meteen mee te beginnen.

Leuk ook dat jij hier bent, ik hoop dat je hier met plezier zult lezen over wat mij bezig houdt maar ik ben ook benieuwd naar jou, naar wat jij denkt en voelt want wat mij betreft is communicatie geen eenrichtingsverkeer. Ik ga proberen (ik zeg bewust proberen want regelmaat is voor menig ADD’er nogal een uitdaging en ik heb mezelf nooit een goede schrijver gevonden) hier regelmatig een leuk, mooi, gek, interessant stukje te plaatsen en ik zou het erg leuk vinden om jouw mening of vragen hierover te horen.

glitteringdarkhead

3 thoughts on “Mijn lappendeken. (introductie)

  1. Leuk! Ik ga je volgen. Lappendeken. Daar was ik nooit opgekomen. Een beschrijving van mijn lappendeken zal op het moment denk ik voornamelijk bestaan uit: Photography, Creativity, work, Anxiety about work, Feeling useless, Trying to be usefull at all times, Observing, perfectionism.

    • Bedankt voor je reactie en leuk om jouw beschrijving te lezen. Een paar van deze steekwoorden kunnen denk ik al een hoop over een persoon vertellen.

      • Er gaat een hoop energie in zitten mar met het werk gaat het vast goedkomen. Je zult niet altijd kunnen beginnen met wat je heel erg leuk vind maar het is mooi als je een doel hebt om naar toe te werken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *